Nästa steg i utvecklingen av Aktiefeed.se har tagits! Nu är det Podcast-sidan som har uppdaterats med en snyggare layout och uppdaterat med 11 st podcast inom aktier, finans och företagsamhet!

Aktiefeed har idag ca 10 000-15 000 sidvisningar i månaden och ni läsare som besöker siten är givetvis värda ett bättre innehåll och snyggare layout. Därav kommer jag fylla siten med intressant och relevant innehåll allt eftersom!

För er som inte känner till siten Aktiefeed.se så är det en sida som samlar alla de senaste blogginläggen från de bästa aktiebloggarna. Besök gärna Startsidan för att få ett flöde av senaste blogginläggen!

För er som aldrig vill missa några inlägg så rekommenderar jag er att följa Aktiefeed på Twitter:

Vilken podcast är er favorit?

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

1 Comment

  1. Pingback: 11 st podcasts inom aktier, finans och företagsamhet! – AKTIEFEED

Write A Comment