Efter förra veckans diskussioner runt om via bloggar, twitter och mailkontakter så har jag nu justerat tjänsten Aktiefeed.se. Givetvis så ville jag inte reta upp folk utan raka motsatsen; erbjuda en tjänst som både läsare och bloggare ser som en smidig portal.

Många av de som skrev på Twitter, och även ett par som skickade mail, bad mig gå tillbaka till den gamla tjänsten där varje inlägg gick att läsa ett par rader för att sedan länkas vidare till originalinlägget hos skribenten/bloggaren. Önskemålen var från både läsare och bloggare själva. Jag tog önskemålen, och givetvis kritiken, till mig och justerade tillbaka Aktiefeed.se och sidan är nu uppe och rullar igen!

Besök gärna Aktiefeed.se för att se få alla aktiebloggar samlade på en plats!

Numera så fungerar sidan på exakt samma sätt som RSS-feeden som 90% av alla bloggare erbjuder på sina bloggar, fast en snyggare design. Tanken är även att utveckla sidan vidare med mer investeringsmaterial samlat på samma plats. Som ett första steg har jag t.ex. importerat ett par olika investerings-poddar som jag rekommenderar och länkar till Nybörjarguider för aktiehandel.

Är det någon av er bloggare som av någon anledning inte skulle vilja finnas med på Aktiefeed.se så är det givetvis bara att kontakta mig via mailen nedanför eller Aktiefeeds kontaktformulär så löser vi självklart det direkt!

Vi frågor eller funderingar så får ni gärna kontakta mig på kontakt@vastkustinvesteraren.se.

God fortsättning och gott nytt år! 🙂

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Indexfonder.info - Information och fakta om indexfonder!
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

1 Comment

  1. Pingback: Aktiefeed.se nu uppe och rullar – med de gamla funktionerna! – AKTIEFEED

Write A Comment