AktieFeed.se

AktieFeed.se

Aktiefeed.se är en hemsida som jag själv har grundat under 2016. Hemsidan är riktad till både aktiebloggare och dess läsare och är givetvis helt gratis. Aktiefeeds tjänst är att erbjuda alla aktiebloggar samlade på ett och samma ställe. Perfekt för alla läsare som får en feed av alla de senaste blogginläggen från de hetaste bloggarna. Samtidigt är det en perfekt kanal för aktiebloggare att få nya läsare och synas inför många investeringsnördar!

Driver du en aktieblogg? Ansök gärna om en plats i flödet här!
Är du en investeringsnörd, eller kanske ny inom branschen men brinner för aktier? Besök då Aktiefeed.se och läs de senaste blogginläggen! Glöm inte heller att gilla Aktiefeed på Twitter:

AKTIEFEED logo-aktiebloggar

Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

Leave a Comment