...............

............... > SE MINA AKTIEPORTFÖLJER LÄNGST NER PÅ SIDAN! <
FÖLJ MINA INVESTERINGAR:

Precis som ni förstår så älskar jag börsen. Jag tänker och reflekterar över bolag varje dag. Du stöter på logotyper, tjänstefordon, byggnader och produkter. Allt leder tillbaka till börsen och investeringar.
Denna sidan är skapad för att samla olika inlägg/recensioner av alternativa investeringar istället för att placera sina pengar på börsen.
Jag kommer att fylla på med nya inlägg efter hand, så se till att titta tillbaka med jämna mellanrum!

Alternativa investeringar:

 • Lendify – Crowdlending till privatpersoner | Låna ut dina pengar till privatpersoner med god ekonomi mot 3,50-8,20% ränta.
  Läs mer hos Lendify!
  Läs mer om mitt Lendify-projekt!
 • Tessin – Crowdfunding i fastigheter | Investera pengar tillsammans med andra för att skapa löpande avkastning eller dela på vinsten av nybyggen. Avkastning brukar landa på 7-20%.
  Läs mer här!
 • Kameo – Crowdlending | Låna ut dina pengar till företag mot 5-15% ränta.
  Läs mer här!

Har ni tips på alternativa investeringar jag borde skriva om?
Kommentera gärna nedanför eller kontakta mig via mail!

Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!
...............