Igår fastställdes senaste kursen i onoterade tillväxtbolaget Alvestaglass via Pepins.com. I förhandeln omsattes totalt 2871 st aktier och kursen låstes till 100,00kr. Det betyder att mina aktier jag köpte i bolaget , för lite mer än ett år sedan, har dubblerats i värde!

Under perioden Jan 17 – Maj 17 ökade försäljningen med 48,5% jämfört med 2016. Där Maj månad blev den hittills bästa i bolagets historia. Enligt VD Richard Hedvig så beror stor del av den ökade försäljningen på proteinglassen LOHILO som ligger på en försäljningsökning på hela 124%. 

Handeln pågår via Pepins.com från och med idag till måndag 19 juni.
Är ni intresserade av att läsa mer om Alvestaglass och kanske till och med investera?
Besök Pepins.com > Skrolla ner och klicka på Alvestaglass > Välj bland handeln, information och rapporter angående bolaget.

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Indexfonder.info - Information och fakta om indexfonder!
lohilo alvestaglass
LOHILO – Alvestaglassstag
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

2 Comments

  1. Pingback: Alvestaglass aktiekurs upp 100% och försäljningen upp 48,5% under 2017! – Aktiefeed

Write A Comment