Idag handelsstoppades fastighetsbolaget Castellum och enligt Reuters så är detta pga rykten om att Castellum tänker lägga ett uppköpsbud på fastighetsbolaget Norrporten. Castellum är mitt 3-4e största innehav i privata portföljen och en given byggsten i nystartade företagsportföljen!

Läs mer om bolaget Castellum och dess nyheter hos Avanza!

Annan rekommenderad läsning på bloggen:

 

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

2 Comments

 1. Hej VKI

  Har planer att starta en utdelningsportfölj, bör man avvakta med att köpa Castellum efter det här beskedet?

  • västkustinvesteraren Reply

   Hej Joakim,
   jag känner mig inte bekväm att rekommendera köp eller sälj. Men jag sitter kvar utan att fylla på eller sälja just nu. Jag vill även äga Castellum i företagets portfölj men jag hoppas på en nedgång efter utdelningarna nu under våren… Lycka till 🙂

Write A Comment