Jag har fortfarande inte fått investerarmaterialet från Tessin angående projektet ”Snabbväxande hyresbestånd i Mellansverige”. Det brukar ta ett par dagar så det är inget konstigt med det, men jag har gjort valet att inte investera i projektet.

Som jag skrev häromdagen så reserverade jag andelar, förutsättningslöst, innan projektet blev fullt. Det gjorde jag nästan i blindo då jag inte hade tid att läsa på något. Idag har jag spenderat kvällen på hotellrum och har därmed haft tid att skumma igenom projektet på Tessins hemsida.

Min spontana tanke är att jag är orolig för Annika Backlunds rutin och korta historik. Annika, som verkar driva bolaget på egen hand, har onekligen gjort det bra och har lyckats skapa en fantastisk avkastning sedan första fastigheten köptes 2009. Annika arbetade tidigare med att driva Ramsvik Stugby och Camping som såldes för att finansiera första fastigheten.

Observera att jag inte har gjort någon djupdykning i hur många som arbetar i bolaget. Jag gick endast på allabolag.se siffror för Annika Backlund AB. Även deras egna site visar på att det är endast Annika som arbetar i bolaget under fliken ”Vi som arbetar här”.

Jag säger inte att det är fel eller att Annika på något sätt inte kan sin grej, men jag gillar att spela safe och väljer alltså att avstå en investering denna gången.

När jag nu kom till hotellrummet så hade jag fått ytterligare ett mail från Tessin angående ett nytt projekt i Båstad. Projektet ger 10% årlig avkastning och 18 månaders investeringshorisont. 95% av projektet är redan reserverat av investerare  på endast 2 timmar.
Läs mer om nya projektet i Båstad på Tessin.se!

Samarbetslänk till Tessin.se

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

1 Comment

  1. Pingback: Avstår investering i projektet - AKTIEFEED

Write A Comment