Premier League är äntligen igång och Catena Medias (samarbetslänk) nya satsning/breddning mot sportsbetting har numera en av sina stora intäktsperioder framför sig. Niklas Ramstedt (@ramlars77 på Twitter) har i dagarna delat med sig av Catena Medias nya siter till mig och de ser riktigt spännande ut!

Livebetting.se
Till att börja med: fantastiskt bra domän. Siten kombinerar en interaktiv plattform för de besökare som vill chatta med varande och profilen Sladjan Omsanagic. Sladjan sänds dessutom live via Twitch direkt på siten. Utöver detta så finns givetvis alla resultat och livestatistik som kan behövas. 
För att få in ännu mer content på siten så skriver Jonas Dahlquist även en blogg inför och efter matcherna i Premier League. 
Ta en titt på Livebetting.se

Bettingpro.com
Prisbelönt affiliatesida inom sportsbetting som förvärvades av Catena Media i juli 2017. Förvärvet inkluderar också ett antal premiumdomäner, bland annat footballtips.com, bettingpro.com.au, livetennis.com, racingtips.com och freespins.com. Bettingpro bör vara en av de sidor som innehåller mest content i hela Catena Medias portfölj. Observera att det är ren spekulation...
Ta en titt på Bettingpro.com

Askfans.co.uk
Nyhetsbaserad site som lanserades nu i dagarna men har redan exklusiva videointervjuer i sitt content. Artiklarna ser mycket välskrivna ut och om kvalitén hålls uppe så lär siten generera både besökare och SEO på kort tid. Dessutom erbjuder siten videoklipp där de samarbetar med annonsören och ger bettingtips med specialodds om besökarna registrerar konto och anger kod hos annonsören.
Ta en titt på Askfans.co.uk

Jag är mycket positivt inställd på breddningen mot sportsbetting för Catena Media. Jag har inte gjort någon djupare scoutning efter fler sidor, länka gärna i kommentarsfältet om ni känner till fler!
Äger ni aktier i CTM? Är ni lika positiva som mig till de nya sidorna?

Inlägget innehåller samarbetslänk till Avanza

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Indexfonder.info - Information och fakta om indexfonder!
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

2 Comments

  • västkustinvesteraren Reply

   Hej Johan,
   jag har ärligt talat riktigt dålig koll på Bitcoin-casinon. Därför var det kul att läsa inlägget du länkade till. Tyvärr har jag för tillfället inget av värde att addera men jag lyssnar gärna med spänning på hur dina tankar och spekulationer går! 🙂

   Mvh VKI

Write A Comment