Dividend ALL-STARS

Dividend ALL-STARS

Stabila utdelningsbolag

Dividend ALL-STARS är en ny bloggserie av mig här på www.västkustinvesteraren.se. Varje avsnitt/inlägg kommer att handla om ett bolag som har visat stadig utdelningshistorik och som kan vara något för en utdelningsportfölj.
Inläggen kommer vara utformade för att inspirera er läsare att leta nya bolag. Även om jag själv skulle äga några av aktierna så vill jag aldrig rekommendera någon annan att köpa aktien. Läs alltid på om varje bolag själv innan ni köper aktier i bolagen jag skriver om!

Första inlägget skrevs 22 januari 2016, ni finner listan av alla avsnitt nedanför:

Nu önskar jag givetvis att ni tipsar om bolag som jag kan skriva om, gärna här nedanför i kommentarsfältet!
Utdelningshistorik uppmuntras!

Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!