Då har jag anmält intresse/reserverat andelar i ett nytt projekt hos Tessin. Denna gången handlar det om nybyggnation för fritidshus i närheten av Strömstad. Jag har endast reserverat andelar utan att binda mig till en investering. Eftersom solen skiner så tänkte jag bege mig till havet och läsa på mer om investeringsprojektet senare ikväll. Ett par korta punkter från Tessins hemsida:

- Starka ägare med solid fastighetsbakgrund
- Pant i fastighet
- Köpstark målgrupp
- 10-14 månader
- 10% årsränta på utlånade beloppet

Memorandumet som man erhåller efter att man har reserverat andelar får bli kvällens läsning (om jag hinner få det idag...). Ni läsare brukar vara duktiga med att komma med synpunkter på positiva och negativa aspekter när det kommer till olika projekt hos Tessin, kommentera gärna här nedanför! 

Jag fick mail imorse kl 10.19 om ytterligare ett projekt i Örebro, jag öppnade mailet strax efter 11.00 och då var det helt fullt reserverat. Jag gissar på att den korta löptiden på lånet, 5-11 månader, och lägsta investering på 10 000kr lockade många. Däremot så handlar det om studentlägenheter med en hyra på 10 000kr i månaden om jag förstod det rätt, kanske lite väl saftigt? Vad vet jag, läste inte på något om projektet eftersom det var fullt. 

Projektet "Havsnära fritidshus i Strömstad" som jag har reserverat andelar i är just nu fyllt till 85% och släpptes igår 20.11 (tiden då jag fick mailet i min inkorg). Återkommer om det blir en investering eller inte!

Inlägget innehåller samarbetslänkar till Tessin

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Indexfonder.info - Information och fakta om indexfonder!
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

1 Comment

  1. Pingback: Jag har reserverat andelar i ett nytt projekt hos Tessin! - AKTIEFEED

Write A Comment