Strax efter lunch igår fick jag mail av Tessin om ett nytt bostadsprojekt. Jag reserverade andelar direkt utan att ha läst på något om caset (ej bindningsfritt, men du får en "reserverad plats"). Det var dock ett par snabba punkter som tilltalade mig:

  • Minimiinvestering: 20 000 kr
  • Årligt avkastningsmål 9,00%
  • Säkerhet i form av fastighetspant, aktiepant och moderbolagsborgen.

Det finns en video (Se videon på Tessins hemsida) där man får se en kortare presentation om projektet av bolagets grundare Annika Backlund.  I skrivande stund så är 86% av lånet reserverat på Tessins marknadsplats. Jag har som sagt reserverat en bit av kakan för att läsa på ytterligare under morgondagen. Idag står sol, golf och matlagning på schemat. Är du det minsta intresserad så är ett tips att reservera en andel av projektet för att sedan läsa på när du har tid. Det är inte något bindande och inga avgifter.

Återkommer förhoppningsvis under morgondagen med lite djupare tankar om projektet!

Samarbetslänk

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

2 Comments

  1. Hej
    Verkar mycket intressant med Tessin, jag har mycket begränsade kunskaper om deras upplägg. Det jag läst hittills har väckt frågan om beskattning av avkastningen, kan man äga i en KF eller ISK, eller gäller det beskattning med sedvanlig 30% skatt // trevlig helg
    Rolf Karlsson Skövde

Write A Comment