Min aktieblogg

Min aktieblogg

 Min aktieblogg

Min aktieblogg kommer att användas som en ”dagbok” där jag antecknar min resa och investeringar i jakten på 1 miljon kronor.
Jag är övertygad om att fler unga människor behöver inspiration för att ta tag i sitt sparande så jag hoppas att kunna bidra med detta.
Tanken är att visa människor att det går att bli ”miljonär” med en helt ”vanlig lön”.

Mitt sparande ingår inte i listan av ”hardcore-spararna” som tar vara på varenda krona. Jag sparar på ett, enligt mig, hälsosamt sätt genom att även leva i nuet och göra det jag vill göra. Viktigt att att alltid sätta undan till sparkontot innan man börjar leva varje månad. På det sättet anpassar du ditt levande efter dina tillgångar utan att göra av med massor av ”onödiga pengar”.

Jag kommer vara helt öppen med siffror och annat som kan vara intressant. Därför kommer jag att driva min aktieblogg anonymt. Vart bor jag? Någonstans mellan Stenungsund och Strömstad…

Första målet:
En miljon kronor på banken på endast 5 år. 

REGISTRERA DIG FÖR GRATIS AKTIEANALYSER:

Jag kommer att fokusera mycket på att exponera mina sparade pengar mot börsen. Framförallt kommer jag att jaga aktier med både värdeökning och direktavkastning och arbeta med ränta på ränta – effekten!
Glöm inte att följa mig  och min aktieblogg på Twitter (@vastkust_invest) för att inte missa några nyheter &  inlägg!

För er som är nya börsvänner och inte vet vart ni ska börja, läs gärna mitt inlägg om bästa nybörjaraktierna på min aktieblogg. Jag jobbar för tillfället på mina nybörjarguider aktier och kommer presentera dessa löpande. Ni kan även följa min aktieportfölj som jag försöker hålla uppdaterad så mycket jag bara kan.

Jag använder mig av annonser på bloggen för att finansiera tiden jag lägger ner på att skriva. Jag hoppas inte detta blir ett störande moment för er läsare.
Är ni intresserade av att synas på min aktieblogg i form av annonsering eller länkbyte? Tveka inte att kontakta mig så löser vi detta på något smidigt sätt!

 

Lycka till med era investeringar!

Med vänliga hälsningar
Västkustinvesteraren / Min aktieblogg

 

Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!