Mina aktieanalyser

Välkommen till min blogg och mina aktieanalyser. Jag vill börja med att säga att jag försöker att ”räkna” så lite som möjligt i mina aktieanalyser då jag förespråkar att varje enskild individ borde göra sina egna uträkningar och värderingar.

Mina aktieanalyser är i första hand informativa och teoretiskt inspirerande för att just inspirera människor. Oftast skriver jag aktieanalyser om bolag som som jag själv tror på och som jag själv äger/vill äga.
Det betyder inte att jag rekommenderar bolagen för dig. Detta är en blogg som i första hand fungerar som dagbok för mig och som jag kan gå tillbaka för att lära mig om misstag eller bra saker jag gjort bakåt i tiden.
Jag har varken behörighet eller kunskap nog att råd ge andra människor med mina aktieanalyser.

Med det sagt så är ni varmt välkomna att läsa igenom mina aktieanalyser som jag listar här nedanför! Jag försöker i första hand med hjälp av olika teorier komma fram till vad  som kan göra att bolagen kommer öka sina inkomster i framtiden.
Aktieanalyserna kommer att uppdateras på löpande band. Följ mig på twitter @vastkust_invest eller registrera din mailadress här till höger för att inte missa några aktieanalyser!

Mina publicerade aktieanalyser:

Starbreeze aktieanalys

 

Starbreeze Studios är i skrivande stund mitt enda förhoppningsbolag i portföljen. Bolaget har ett mycket innovativt tänkande gällande att göra business. Många mycket spännande saker på gång under 2016 och 2017!
Läs hela min analys här!
Läs mer och handla aktien hos Avanza här!


 

Starbucks aktieanalys

Restaurang och cafékedjan växer med sjuka 4,6 butiker per dag! Nu testar dem nya saker som mobilapp för betalning och ”high end” öl & vin. Storsatsar i Kina där stor del av närmaste tidens tillväxt hämtas.
Läs hela analysen här!
Läs mer och handla aktien hos Avanza här!


 

Activision Blizzard aktieanalys

Världens största spelbolag har 2015 startat ny eSport avdelning. eSportmarknadens intäkter beräknas att växa från 200 miljoner dollar (2015) till 1,9 miljarder dollar 2020!
Läs hela analysen här!
Läs mer och handla aktien hos Avanza här!


Betsson aktieanalys

Jag tror mycket på Betsson inför 2016 då vi bland annat har Fotbolls-EM, Sommar-OS, World Cup i ishockey och VM i ishockey på schemat. Speciellt de tre första evenemangen lockar extra mycket till spel för Betssons medlemmar!
Läs hela min analys här!
Läs mer och handla aktien hos Avanza här!


Saltängen Property Invest aktieanalys

Saltängen Property Invest är inget värdeinvestering att tala om, men aktien har en sanslös direktavkastning på 10%, är bolaget givet för alla oss som jobbar med utdelningsportföljer? Läs vad jag kom fram till…
Läs hela min analys här!
Läs mer och handla aktien hos Avanza här!

Annonspolicy: Jag skriver alltid 100% mina egna tankar och åsikter. Bloggen innehåller samarbetslänkar.