Nybörjarguider aktier

Nybörjarguider aktier

Här nedanför hittar du nybörjarguider aktier skrivna av mig, Västkustinvesteraren:

Här har jag samlat endel av de inlägg jag har skrivit som kan vara bra som nybörjarguider aktier och även endel specialinlägg för snäppet mer rutinerade investerare. Önska gärna ämnen via kommentarerna nedanför!

Nybörjarguider aktier

Tänk alltid på att detta är en blogg skriven av mig som amatörinvesterare. Jag brinner för börsen och aktier men det behöver inte betyda att jag alltid har rätt. Läs gärna mina nybörjarguider aktier för att bilda dig en uppfattning om hur investeringar på börsen fungerar!

Här nedanför hittar du nybörjarguider aktier skrivna av Avanza:

BYGG DIN PENGAMASKIN | NYBÖRJARGUIDER AKTIER

GRUNDERNA | NYBÖRJARGUIDER AKTIER

SPARA | NYBÖRJARGUIDER AKTIER

INVESTERA | NYBÖRJARGUIDER AKTIER

FÖR FRAMTIDEN | NYBÖRJARGUIDER AKTIER

VAD ÄGER VÄRLDENS BÄSTA INVESTERARE? | NYBÖRJARGUIDER AKTIER

  • Warren Buffet aktieportfölj
    Världens kanske mest kända investerare genom tiderna har styrt bolaget Berkshire Hathaway i 50 år och blivit en av världens rikaste. Klicka på länken för att se hans största innehav just nu.
  • George Soros aktieportfölj
    Investeraren George Soros, känd för att ha knäckt det brittiska pundet och den engelska centralbanken, är inte rädd för att ta positioner i både uppgång och nedgång. Klicka på länken för att se hans största aktieinnhav just nu.
  • Carl Icahn aktieportfölj
    Carl Icahn fick Apple att öka i värde med 17 miljarder dollar genom en enda Tweet. Hans åsikter kan minst sagt vara värdefulla att hålla koll på. Klicka på länken för att se hans största aktieinnehav just nu.
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!