Nu har det varit inaktivt ett par dagar här på bloggen. Enkla anledningen till detta är för att jag har befunnit mig på Formex-mässan i Stockholm onsdag-lördag och ställt ut våra produkter. 

Mässan har varit riktigt kul då vi har fått mer beröm, komplimanger och positiv feedback än någon gång innan (detta är 7:e året och 13 mässan om jag inte misstar mig). Det återspeglades även på resultatet som slutade med en försäljning som steg med hela +150% jämfört med samma mässa förra året! Superkul givetvis.

Eftersom mässan har varit öppen från 9.30-19.00 så har jag inte haft någon tid och ork för att hänga med hur börsen/portföljerna har gått. Däremot gick en långtidsorder igenom på Skanska för 175kr som numera handlas till en direktavkastning på ca 4,75%. Köpet var litet och Skanska utgör för tillfället 5,5% av Privata aktieportföljen.

En annan glädjande nyhet är att regeringen valde att slopa förslaget om de nya 3:12-reglarna. Det är givetvis mycket positivt för oss småföretagare och är ni intresserade så kan ni läsa lite mer i Företagarnas artikel.

Sitter nu på tåget hem från Stockholm och stötte precis på Alexander Gustafsson (Twitter: @AlexanderGust ) från Nordnet. För er som inte har varit på Unga Aktiesparares "UA-Akademin" som Alexander driver så rekommenderar jag den starkt. Mer information hittar ni här!

Samarbetslänk till Avanza

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

1 Comment

  1. Pingback: Ökade försäljningen med ca +150% ! - AKTIEFEED

Write A Comment