Jag har under veckan fortsatt att öka innehavet i Tourn International. Likviditeten är otroligt dålig och idag omsattes aktier värda 14 000kr. Kan bli kraftiga svängningar både uppåt och nedåt vid framtida nyheter/rapporter..!

Efter veckans köp så utgör Tourn International 8,7% av Företagets Tillväxtportfölj och är 7:e största innehavet av totalt 9st (Se hela portföljen längst ner på bloggen).

Målet är att de fyra största innehaven i portföljen skall vara:

 1. Catena Media
 2. Evolution Gaming
 3. Alphabet
 4. Tourn International

 

Inlägget innehåller samarbetslänkar

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Indexfonder.info - Information och fakta om indexfonder!
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

5 Comments

 1. Pingback: Ökat på i nya bolaget som nu står för 8,7% av portföljen! - AKTIEFEED

 2. Kul att du har fått intresse för Tourn och skriver om det. Tourn förtjänar verkligen mer uppmärksamhet! Det är min favoritaktie.

  • västkustinvesteraren Reply

   Tjenare Simon,
   kul att du också är delägare!
   Ju mer jag läser desto hetare känns caset…

   Har du några läsvärda länkar jag kan ta del av? 🙂

   Mvh VKI

 3. Först vill jag tacka för en mycket bra blogg. Hittade den ganska nyligen och har sedan dess hamnat här av flera olika anledningar!

  Jag skulle akta mig för att gå för hårt in på Tourn. Är själv i branschen och tyvärr tycker jag att Tourn hör till de sämre aktörerna. Allt från utbud av influencers, kundkontakt/kundtjänst (kontakt mellan influencers, Tourn och företagen som tar hjälp av Tourn) lämnar mycket övrigt att önska.

  Det är dock min högst personliga åsikt, men vet att jag inte är ensam om att tycka det.

  Influencer marknaden i sig är dock mycket intressant och kommer garanterat att fortsätta att öka som bara den. Men, som sagt, så tror jag att andra aktörer än Tourn kommer att gå betydligt bättre.

  • västkustinvesteraren Reply

   Hej Erik,
   stort tack för komplimangen och en bra kommentar!

   Har du lite mer att dela med dig utav? Vad arbetar du själv med? Vilka konkurrenter tror du mest på och varför?
   Vore givetvis mycket uppskattat med svar från någon som arbetar i branschen!

   Mvh VKI

Write A Comment