Vid det här laget känner de flesta av er till Pepins.com där man kan investera i lönsamma onoterade tillväxtbolag. Jag själv har investerat 10 000kr i Alvestaglass (som i skrivande stund har ett värde på 20 000kr om man räknar senaste köp och sälj-kursen.  Jag blev häromdagen tipsad om att plattformen har lanserat Pepins presentkort som fungerar på samma sätt som ett vanligt presentkort. 

Det betyder att du numera kan ge bort delägarskap i ett bolag (presentkortet rättfärdigar en summa pengar som personen sedan får investera i valfritt bolag via plattformen)! Jag har gett aktier via Avanza till min bror två gånger senaste året men det här kan vara en rolig omväxling där han dessutom får välja ett bolag som han själv attraheras av.

Presentkortet är giltigt i ett år och kan användas vid ett tillfälle.

Samarbetslänk

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Indexfonder.info - Information och fakta om indexfonder!
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

1 Comment

  1. Pingback: Pepins presentkort – den perfekta gåvan! - AKTIEFEED

Write A Comment