Idag har jag även avyttrat sista innehavet i Latour som totalt gav en vinst på 7,42% på endast ett par månader. Förtydligande: Jag vill och kommer att äga Latour men i Företagets trygghetsportfölj istället för i den kapitalförsäkring som aktierna låg i idag. En stor del av Privata aktieportföljen består även den av Latour.

Jag fick mail från Avanza om att min nya kapitalförsäkring (Företagets trygghetsportfölj) kommer att aktiveras idag vilket förmodligen kommer att leda till ett par småköp för att ta positioner i några utav de planerade långsiktiga innehaven. Tanken är att portföljen inte ska behöva skötas särskilt mycket mer än att fylla på med jämna mellanrum i innehaven. Samtidigt så kommer mer fokus läggas på Företagets tillväxtportfölj där bolag som t.ex. Catena Media, Evolution Gaming, Pandora, Alvestaglass och Avensia.

För tillfället så är planen att Företagets trygghetsportfölj kommer att se ut ungefär såhär:

 1. Investor
 2. Latour
 3. Brookfield Asset Management
 4. Kinnevik
 5. Berkshire Hathaway
 6. Skanska 
 7. Castellum  
 8. Apple 
 9. Microsoft  
 10. SEB
 11. Starbucks
 12. Handelsbanken / Swedbank?

Återkommer senare eller i helgen om det blir några köp till Företagets nya trygghetsportfölj….


Samarbetslänkar

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Indexfonder.info - Information och fakta om indexfonder!
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

1 Comment

 1. Pingback: Sålt sista aktierna till en vinst på 7,42% efter ett par månader! – AKTIEFEED

Write A Comment