Spara pengar – Tips!

Spara pengar – Tips!

På denna sida har jag listat ett par olika tips på hur du enkelt sparar pengar. Människor i allmänhet brukar ha en dålig vana att dra på sig fasta månadsavgifter. Det bästa man kan göra är att åtminstone se över dessa. Du kan enkelt spara flera tusenlappar om året genom att lägga fem minuter på en jämförelse av t.ex. försäkringar, elavtal, pension, mobiltelefoni och bredband.
Det är helt gratis för er att använda Compricers tjänster. Compricer tar betalt i sin tur av företaget ni tecknar nytt avtal med.

Jag rekommenderar er att använda Compricer.se när ni jämför och sparar pengar via följande tjänster:

Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får de betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån. Compricer är ett oberoende företag utan koppling till någon enskild bank, teleoperatör eller försäkringsbolag. Använder du tjänsterna på siten så jämför Compricer över 350st företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer har blivit utämnda till en av ”Sveriges 100 bästa sajter” sju år i rad!
Det är helt gratis för er att använda Compricers tjänster. Compricer tar betalt i sin tur av företaget ni tecknar nytt avtal med.

Tipsen på denna sida presenteras i samarbete med Compricer.


Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!