Jag noterar att crowdfunding-tjänsten Tessin.se fortsätter att fylla sina objekt otroligt snabbt. Just nu ligger det tre aktiva projekt uppe på siten och alla fulltecknades, enligt min uppfattning, inom endast ett par timmar från det att dom presenterades.

tessin-investera i fastigheter

För er som tidigare inte har hört talats om Tessin så är det en crowdfunding-tjänst för fastighetsinvesteringar. Det innebär att du investerar tillsammans med andra i ett fastighetsprojekt och den uppskattade årsavkastningen ligger på 9-13% beroende på projekt.

Det senaste projektet kom upp idag. Jag åkte 16.55 från jobbet för att spela 18 hål på golfbanan och kom hem nu runt 22.30. Jag tittade nu igenom mailkorgen och såg att kl 17.08 hade jag fått mail från Tessin om ett mycket intressant projekt.

Jag såg direkt att det var fullt reserverat och har därför inte orkat lägga tid på att läsa in mig på djupet, men dessa punkter låter lockande:

  • Slutsålt projekt
  • Kort löptid 6-12 månader
  • 12% årsränta
  • Bolaget uppför 24 bostadsrättslokaler i Bettorps Industriområde. Området är beläget i Örebroregionens logistikcentra som placerade sig på andra plats i rankningen av Sveriges bästa logistiklägen 2016.

Jag fortsätter att bevaka Tessins utbud för att hitta nästa projekt att investera i. För tillfället har jag investerat 20 000 kr i ett projekt som ger 11% årsavkastning efter 12-24 månader.
Läs mer om att investera i fastigheter på Tessin.se

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

1 Comment

  1. Pingback: Tessin fortsätter att fylla sina fastighetsprojekt otroligt snabbt! | AKTIEFEED

Write A Comment