Nu är det över två veckor sedan jag publicerade något här på bloggen(!). Det inte inte för bristande intresse, utan mer för brist på tid. Vi har precis startat upp ytterligare ett bolag som tar otroligt mycket tid just nu och ett tag framöver. Det tar emot att vara så pass inaktiv, speciellt eftersom jag ser att antalet följare på Twitter har ökat med +100 st under denna tiden som jag var i princip helt inaktiv…

Hur som helst så har jag genomfört ett par köp veckan som har gått och vill givetvis rapportera dessa här på bloggen. Köpen är gjorda i Företagets Trygghetsportfölj (se alla portföljer längst ner på bloggen!) och har alltså gjorts för månadssparandet som går in på mitt bolags Avanza-konto.

Köp vecka 23

Alla tre bolagen står i princip på ATH och har gått mycket starkt på senaste tiden. För att portföljen skulle bibehålla sin fina jämna fördelning i portföljen så var dessa tre köp nödvändiga.

Företagets trygghetsportfölj ser alltså ut såhär i dagsläget, alla innehav ungefär lika viktade:

1. Apple
2. Brookfield Asset Management
3. Castellum
4. Investor A
5. Kinnevik B
6. Latour
7. Louis Vouitton Moët Hennessey
8. Microsoft
9. SEB
10. Skanska
11. Starbucks Coffee

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Ad
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

1 Comment

  1. Pingback: Två veckor sedan och tre nya köp ! – Aktiefeed

Write A Comment