LOADING

Type to search

11 st podcasts inom aktier, finans och företagsamhet!

Share

Nästa steg i utvecklingen av Aktiefeed.se har tagits! Nu är det Podcast-sidan som har uppdaterats med en snyggare layout och uppdaterat med 11 st podcast inom aktier, finans och företagsamhet!

Aktiefeed har idag ca 10 000-15 000 sidvisningar i månaden och ni läsare som besöker siten är givetvis värda ett bättre innehåll och snyggare layout. Därav kommer jag fylla siten med intressant och relevant innehåll allt eftersom!

För er som inte känner till siten Aktiefeed.se så är det en sida som samlar alla de senaste blogginläggen från de bästa aktiebloggarna. Besök gärna Startsidan för att få ett flöde av senaste blogginläggen!

För er som aldrig vill missa några inlägg så rekommenderar jag er att följa Aktiefeed på Twitter:

Vilken podcast är er favorit?

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *