2 nya bolag + ytterligare ett köp idag!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Händelserika 48 timmar och jag har missat det mesta då jag haft två långa arbetsdagar hittills denna veckan…
OMXS30 stängde ner -1,36% igår och idag upp +1,21%!

Måndagen var blodig i Privata aktieportföljen där Starbreeze backade -8,29%(!) och Provide IT backade -6,58%.
Idag passade jag på att genomföra ett köp på 137st aktier i Starbreeze till kursen 16,50kr. 137st är ett konstigt antal att köpa men det gjorde att mitt totala innehav nu är 500st. Starbreeze Studios utgör nu cirka 6% av Privata aktieportföljen och aktierna har ett värde av 8600,00 kr.
Länk till Starbreeze Studios hos Avanza!


Fondpodden – Lendifyavsnitt!

Jag har tillbringat många timmar i bilen idag och har bland annat lyssnat på Fondpoddens senaste avsnitt som handlade bl.a. om Lendify.

Lyssna gärna på avsnittet här nedanför:

I helgen skrev jag en aktienalys om Evolution Gaming där jag nämnde att jag skulle ta en position i bolaget. Blogginlägget är mitt mest lästa under januari än så länge. Länk till aktieanalys Evolution Gaming!

Det var som sagt otroligt blodigt på börsen igår och jag genomförde ett par köp vilket resulterade i nya bolag i Företagets aktieportfölj. Det ena är alltså Evolution Gaming och det andra är inom ungefär samma genre; Online casino. Evolution Gaming utgör i skrivande stund cirka 5,44% av Företagets portfölj.
Länk till Evolution Gaming Group hos Avanza!

Bolaget jag pratar om är Catena Media. Måndagens köp innebär att Catena Media utgör cirka 5,93% av Företagets aktieportfölj. Många duktiga bloggare m.m. har redan skrivit om bolaget och jag har inte haft tid att skriva något längre för tillfället. Här kommer ett par länkar för de som är intresserade av läsa mer om bolaget:

 

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se