2 timmar långt TV-program #Uppesittarkväll med Philip Scholtzé & Nicklas Andersson

#uppesittarkväll

För er som inte har sett fenomenet #Uppesittarkväll på Twitter så kommer det även nu som TV-program. Det är Nicklas och Philip som började rulla ut hashtaggen på Twitter genom deras podcast #PrataPengar. Folk hashtaggar #Uppesittarkväll och berättar om sina tankar och vilka investeringar man har tänkt att genomföra “dagen efter” med hjälp av nya lönen som har anlänt på kontot. Som ni förstår så är #Uppesittarkväll alltid den 24:e varje månad. Njut av programmet!

 

4 Comments

 1. Kollade på uppesittarkväll för första gången igår och det var verkligen ett fint program - cred till gänget som står bakom! Blir tradition för mig framöver. Twitterdebuterade på @utlandsutdelare med att kommentera #uppesittarkväll. Resultatet blev som utlovat att teckna 300 aktier i Ahlsell (om jag tilldelas så många får vi se). Blev också spontant till att öka med 16 aktier i MQ vid dagens nedgång.

  Man börjar undra om uppesittarkväll ändå inte påverkar börsen lite i alla fall för de flesta aktier ökade ju faktiskt under handelsdagens öppning. ;)

  • Kul att du har hittat till Twitter och även TV-programmet #Uppesittarkväll. Jag håller själv med om att de gör ett fantastiskt jobb och hoppas att de utvecklar detta vidare! :-)
   Lycka till med investeringarna!

   Mvh VKI

 2. Hann inte vara med direkt från start men såg slutet i alla fall. Tur att det går att se i efterhand också :) Såg att Philip även hade en direktsändning där det pratades om att hitta kursvinnare ikväll...även det kom jag sent till :P

  Lycka till med investeringarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *