LOADING

Type to search

30 bolag med hög exponering mot Storbritannien (BREXIT)

Share

Vad har ni tänkt köpa nästa vecka? Jag vill fylla på med Skanska och Handelsbanken, vet dock inte till vilka nivåer ännu…

Läs mer om alla bolagen här!

bolag med störst exponering mot uk

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

3 Comments

 1. Jimmy juni 26, 2016

  Funderar på;

  Skanska
  Holmen
  ASSA Abloy

  Holmen känns lite sisådär dock. Är mer sugen på SCA, Troligtvis blir det Skanska beroende på pris. Äger inte något utav dom ovan.

  Vill endast investera i aktier jag kan ha i många år framöver.

  Svara
 2. Blue juni 26, 2016

  Är osäker faktiskt. Givetvis bra köpläge rent prismässigt men tror du dessa aktier kommer gå upp i värde igen? Är mest intresserad av Skanska och Handelsbanken.

  Dessutom, vad tror du om Astra? Har redan 181 st som min morfar köpte in ’89, fylla på om den dyker? Dom är dock på en vanlig aktiedepå, så rekommenderar du i så fall att fylla på till en ISK eller fylla på befintligt?

  Svara
  1. västkustinvesteraren juni 27, 2016

   Jag vill öka i Skanska, men man blir lite orolig över den höga exponeringen…

   Jag är tyvärr dåligt påläst om Astra, men ska du fylla på så är ligger min röst på att göra det i ett ISK! 🙂 Lycka till i veckan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *