LOADING

Type to search

47% ökad försäljning jämfört med året innan…

Share

Idag kom jag hem från mässan som vi har ställt ut på under helgen. Resultatet var långt över förväntan och det känns otroligt spännande med att se vad resten av hösten har att erbjuda…

Omsättningsökningen jämfört med samma mässa 2015 ligger på hela 47%, mycket tack till mitt eget bolags produkter.
Föra att klargöra för nya läsare: Jag är anställd i Bolag #1 och vi verkar inom grossistbranschen. Sedan driver jag själv ett mindre bolag, Bolag #2, som tillverkar och säljer produkter via Bolag #1.
Tyvärr är jag fortsatt tråkig och åberopar anonymitet…

Jag har inte hunnit sammanställa alla siffror ännu men det känns som att vinst- & omsättningsestimaten kommer att skruvas upp för tredje gången i år. Detta innebär mer pengar att investera i Företagets aktieportfölj… Fantastiskt kul!

Vi var även med på en mindre mässa under förra veckan och tillsammans med helgens mässa så uppskattar jag att mina produkter numera finns i ytterligare cirka 40st butiker. Bl.a. i tre nya Royal Design-butiker!

Vi inväntar även en butikskedja inom inredning som kommer slutföra sin order till sina 10 butiker inom 1-2 veckor. Dessutom har jag inte gett upp hoppet om en inrednings- och köksbutikskedja på 15st butiker ännu, då vi har haft mycket bra kontakt tidigare…

Enda inköpet förra veckan var en första position i Novo Nordisk. Vi får se vad nästa vecka har att erbjuda, bortsett från en jäkla massa roligt arbete…!

Dagens tips: Du har väl inte missat att Avanza erbjuder helt gratis aktiehandel för alla kunder med kapital på under 50 000kr!?

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

3 Comments

 1. Robert augusti 28, 2016

  Novo Nordisk?
  Har lagt larm på 275 DKR…

  Svara
  1. västkustinvesteraren augusti 30, 2016

   Lycka till! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *