LOADING

Type to search

Share

Cirka 2-3 veckor efter att det skakade till på börsen så är mina portföljer återigen på ATH (0,10% ifrån om sanningen ska fram). Det innebär +4,22% för i år och flera bolag som jag valde att inte köpa under perioden har gått otroligt starkt senaste dagarna. 

Tanken var att sitta still i båten och försöka vänta ut en ytterligare nedgång, som givetvis mycket väl kan komma framåt ändå, men jag missade flera köp under februaridippen såhär i efterhand.

Transaktioner under februari:
SEB / köp
Investor / köp
Skanska / köp
Activision Blizzard / sälj
Fortnox / köp
Evolution Gaming / köp

De bolag jag var ytterligare intresserad av att öka i var följande:

Apple 

Här satt jag med fingret på köpknappen men slog aldrig till. Största anledningen; Apple är redan femte största innehavet om jag slår ihop alla tre portföljer. Målet är dock att bolaget är bland de större innehaven framöver.
Länk till Apple hos Avanza!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Amazon.com

Amazon har gått otroligt starkt under inledningen av 2018 med en uppgång på nästan +30%(!). Under de senaste 12 månaderna har kursen stuckit +80% och Amazon får fortsatt ses som ett svåranalyserat bolag som mer lutar åt en spekulation. Kommer inte att vara något större innehav för min personliga del, men bolaget är spännande och jag vill ha en liten del i portföljen.
Länk till Amazon.com hos Avanza!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Evolution Gaming

Evolution Gaming är ett av mina favoritbolag och dessutom sammanslaget mitt största innehav. Bolaget har tappat runt -13% sedan toppen i slutet av januari och jag ökade nyss på mitt innehav.
Länk till Evolution Gaming hos Avanza!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *