Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
  • Automatisera ditt sparande & investeringar
  • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
  • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
  • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Aktiebloggar jag läser

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

På denna sidan sparar jag länkar till aktiebloggar och ekonomibloggar runtom i Sverige!

Vill du finnas med bland mina aktiebloggar och länkar? Tveka inte att höra av dig!


Aktiebloggar, ekonomibloggar & sparbloggar:

Aktiebloggar
Söker du bra aktiebloggar med kunniga skribenter? Jag har lanserat tjänsten Aktiefeed.se där Sveriges bästa aktiebloggar finns samlade. Det gör att du aldrig missar ett blogginlägg igen! Titta tillbaka på denna sida med jämna mellanrum då jag uppdaterar sidan på aktiebloggar och ekonomibloggar kontinuerligt. Vill du att din aktieblogg ska synas på denna sidan? Tveka inte att höra av dig så fixar vi ett länkbyte!

Denna aktieblogg startades av mig i början av oktober 2015 och tanken är att den ska fungera som en dagbok och även inspiration åt alla er andra hobby och amatörsparare. Mitt mål är att spara ihop en miljon kronor på 5 år.

Tveka inte att följa min aktieblogg, min twitter (@vastkust_invest) och framförallt min resa mot en miljon kronor!

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter
Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se