Aktiefeed.se nu uppe och rullar – med de gamla funktionerna!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Efter förra veckans diskussioner runt om via bloggar, twitter och mailkontakter så har jag nu justerat tjänsten Aktiefeed.se. Givetvis så ville jag inte reta upp folk utan raka motsatsen; erbjuda en tjänst som både läsare och bloggare ser som en smidig portal.

Många av de som skrev på Twitter, och även ett par som skickade mail, bad mig gå tillbaka till den gamla tjänsten där varje inlägg gick att läsa ett par rader för att sedan länkas vidare till originalinlägget hos skribenten/bloggaren. Önskemålen var från både läsare och bloggare själva. Jag tog önskemålen, och givetvis kritiken, till mig och justerade tillbaka Aktiefeed.se och sidan är nu uppe och rullar igen!

Besök gärna Aktiefeed.se för att se få alla aktiebloggar samlade på en plats!

Numera så fungerar sidan på exakt samma sätt som RSS-feeden som 90% av alla bloggare erbjuder på sina bloggar, fast en snyggare design. Tanken är även att utveckla sidan vidare med mer investeringsmaterial samlat på samma plats. Som ett första steg har jag t.ex. importerat ett par olika investerings-poddar som jag rekommenderar och länkar till Nybörjarguider för aktiehandel.

Är det någon av er bloggare som av någon anledning inte skulle vilja finnas med på Aktiefeed.se så är det givetvis bara att kontakta mig via mailen nedanför eller Aktiefeeds kontaktformulär så löser vi självklart det direkt!

Vi frågor eller funderingar så får ni gärna kontakta mig på kontakt@vastkustinvesteraren.se.

God fortsättning och gott nytt år! 🙂

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se