Precis som ni förstår så älskar jag börsen. Jag tänker och reflekterar över bolag varje dag. Du stöter på logotyper, tjänstefordon, byggnader och produkter. Allt leder tillbaka till börsen och investeringar.
Denna sidan är skapad för att samla olika inlägg/recensioner av alternativa investeringar istället för att placera sina pengar på börsen.
Jag kommer att fylla på med nya inlägg efter hand, så se till att titta tillbaka med jämna mellanrum!

Alternativa investeringar:

 • Lendify – Crowdlending till privatpersoner | Låna ut dina pengar till privatpersoner med god ekonomi mot 3,50-8,20% ränta.
  Läs mer hos Lendify!
  Läs mer om mitt Lendify-projekt!
 • Tessin – Crowdfunding i fastigheter | Investera pengar tillsammans med andra för att skapa löpande avkastning eller dela på vinsten av nybyggen. Avkastning brukar landa på 7-20%.
  Läs mer här!
 • Kameo – Crowdlending | Låna ut dina pengar till företag mot 5-15% ränta.
  Läs mer här!

Har ni tips på alternativa investeringar jag borde skriva om?
Kommentera gärna nedanför eller kontakta mig via mail!

3 Comments

 1. Jag använder mig av Savelend ( både snabblån samt privatlån). Jag är väldigt nöjd så här långt (började investera för 12 månader sen)

  Har även lånat ut en del på toborrow men tycker det är mycket jobb för att få till lån där.

  Sugen på att kolla ut i Europa med men känns jobbigt med deklarerande. Bondora samt Twino är väl de jag ska titta närmare på där. Kanske kanske att engelska Property Partner kan vara något att titta på med. Mest för känslans skull att äga i England.

  • Tack för input!
   Jag ska titta på detta när jag får tid! :-)

   Mvh VKI

 2. Tillägg! Skippade Bondora och Twino och har investerat småsummor i property partner, property moose osamt moneything (lån mot säkerheter).

  Rekommenderar främst Savelend dock. Snabb och transparent kundservice och verkligen framåt. Dessutom en schysst inställning mot både långivare och låntagare.

  Läste att tessin ska börja med crowdlending men hittade inga projekt på sidan som körde det. Vet du mer om det?

  Mvh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *