LOADING

Type to search

Alvestaglass aktiekurs upp 100% och försäljningen upp 48,5% under 2017!

Share

Igår fastställdes senaste kursen i onoterade tillväxtbolaget Alvestaglass via Pepins.com. I förhandeln omsattes totalt 2871 st aktier och kursen låstes till 100,00kr. Det betyder att mina aktier jag köpte i bolaget , för lite mer än ett år sedan, har dubblerats i värde!

Under perioden Jan 17 – Maj 17 ökade försäljningen med 48,5% jämfört med 2016. Där Maj månad blev den hittills bästa i bolagets historia. Enligt VD Richard Hedvig så beror stor del av den ökade försäljningen på proteinglassen LOHILO som ligger på en försäljningsökning på hela 124%. 

Handeln pågår via Pepins.com från och med idag till måndag 19 juni.
Är ni intresserade av att läsa mer om Alvestaglass och kanske till och med investera?
Besök Pepins.com > Skrolla ner och klicka på Alvestaglass > Välj bland handeln, information och rapporter angående bolaget.

lohilo alvestaglass

LOHILO – Alvestaglassstag

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

2 Comments

  1. Robert juni 17, 2017

    Grattis, ät mycket under sommaren vilket ökar kursen…

    Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *