LOADING

Type to search

Alvestaglass ökar försäljningen med +91%(!)

Share

Alvestaglass har idag släppt ett pressmeddelande där man berättar att försäljningen för maj månad steg med hela +91% jämfört med förra året. Omsättningen landade på ca 15 MSEK jämfört med 7,8 MSEK förra året. Givetvis spelade drömvädret en tung roll i spelet, men enligt VD Richard Hertvig så rullar allt på åt rätt håll;

“Vi gör ett fantastiskt maj. Bra väder är givetvis en bidragande del av volymökningen men stor del bygger på den etablering vi gjort i år på den svenska och nordiska glassmarknaden. Alla våra produktkategorier ökar och trenden i bolaget ser väldigt ljus ut. Vi har nu siktet inställt på att etablera oss i hela Europa och sen sätta Alvestaglass på världskartan, säger Richard Hertvig, VD Alvestaglass AB.”

Försäljningen januari-maj 2018 ligger på 51 765 tkr jämfört med 31 038 tkr i fjol. Det motsvarar en tillväxt om +66%. Alvestaglass aktie handlas idag på Pepins.com och ligger för närvarande på 145 kr.
Läs mer om Alvestaglass på Pepins.com!

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *