Avanza Aktiegenerator – nytt kul verktyg!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

De flesta av er som är kunder hos Avanza har förmodligen stött på “Portföljgeneratorn” som hjälper er att plocka fram en fondportfölj beroende på dina preferenser.
Nu har Avanza släppt en lite rolig och förhoppningsvis effektiv Aktiegenerator! Du får svara på 5 frågor genom fem snabba musklick. Därefter har Aktiegeneratorn sorterat fram en lång lista på de bolag som passar in i dina preferenser.
Frågorna som du får besvara är de du ser på screenshoten här nedanför.

Testa Avanzas aktiegenerator själv för att se om du hittar några nya spännande bolag!

Jag blev idag Premiummedlem hos Börsdata.se via mitt medlemsskap i Unga aktiesparare. Nu betalade jag 590kr istället för ordinarie priset 799kr per år. #sparadkrona.
Jag gillar Börsdata och grundaren George Bols (bloggaren 40procent20år) sätt att hela tiden utveckla tjänsten. Hittar du något spännande bolag via Avanzas aktiegenerator så är Börsdata ett bra verktyg att använda för att gå in på djupet i din analys!
(Jag är inte sponsrad av Börsdata. Jag använder tjänsten själv sedan innan (ej premiummedlem då) och rekommenderar den till alla som söker brett finansiellt instrument)


Du kan enkelt justera dina svar i efterhand.

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se