LOADING

Type to search

Share

Precis som rubriken avslöjar så erbjuder Avanza gratis courtage på de amerikanska börserna imorgon 5 juli. Detta för att “fira” USA:s självständighetsdag och att det var ett år sedan man sänkte courtagen på amerikanska marknaden till 1USD eller 0,25% (Avanza mini).

Populäraste USA-aktierna hos Avanza:

 1. Apple
 2. Tesla
 3. Berkshire Hathaway
 4. Walt Disney
 5. Alphabet (Google)
 6. Starbucks
 7. Netflix
 8. Johnson & Johnson
 9. Activision Blizzard
 10. Coca Cola

Gå till Avanza för att se om det finns något amerikanskt företag du vill bli delägare i!
Jag äger Apple, Starbucks och Activision Blizzard. Tanken är även att plocka in Berkshire Hathaway i privata portföljen.

Besök gärna mitt nya projekt: Aktiefeed.se där alla sveriges hetaste aktiebloggar finns samlade, det gör att ni alltid har koll på senaste inläggen!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

1 Comment

 1. Dan juli 4, 2016

  Passar oerhört fint eftersom jag behöver sälja alla amerikanska värdepapper för att flytta dem från ISK till Kapitalförsäkring, av skattetekniska skäl. Då kan man lika bra passa på att köpa t.ex Disney också.

  Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *