LOADING

Type to search

Avensia och Provide IT rekas i podcasten!

Share

Sitter på tåget mot Stockholm och passar givetvis på att lyssna på ett par podcasts. En ny podd jag har hittat senaste dagarna är “Vargen i Valla”. Vargen i Valla är en finanspodcast av Börsgruppen vid Linköpings Universitet.

I det senaste avsnittet rekar och pratar de om två av mina portföljbolag, Avensia och Provide IT!
I övrigt pratar de om småbolag och bortsett från lite väl fokuserande på Bawan Farajs (VD, Provide IT) köp av en ny Lamborghini så tycker jag att de har en hel del intressanta tankar och åsikter.
Lyssna gärna på avsnittet här nedanför:

Länk till Avensia hos Avanza!
Länk till Provide IT hos Avanza!

Podcastavsnittet släpptes den 17/1 januari 2017. Inläggets bild är lånad från Inwestcorp.se.

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

3 Comments

 1. Marcus januari 18, 2017

  Helt orelaterat till detta inlägg men vad tycker du om Naava på Pepins?
  Också, funderat på att göra ett inlägg om Pepins hur det fungerar och hur man investerar, etc?

  Svara
  1. västkustinvesteraren januari 18, 2017

   Just Naava har jag inte tittat närmare på, men är själv skeptisk till liknande produkter överlag. Men nu är vi inne i 2017, det kan vara så att deras produkter är fantastiska. Vad vet jag? Man ska inte alltid vara så trångsynt…

   Jag har faktiskt tänkt på en löpande Pepins-recension likt de jag kör på Tessin och Lendify, men har inte haft tid att ta tag i det ännu. Tack för tipset! 🙂

   Mvh VKI

   1. Marcus januari 19, 2017

    Alright 🙂 Anledningen till att jag frågar är för att dom närmar sig ett nytt köptillfälle på Pepins, tänkte bara om du gjort någon analys 🙂 Deras koncept låter vettigt. Däremot har jag ingen aning om deras produkter faktiskt kommer lyckas men enligt deras webbsida så har dom ändå några stora namn på företag som redan köpt produkterna..

    Ah, toppen 😀

    /Marcus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *