Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
  • Automatisera ditt sparande & investeringar
  • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
  • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
  • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Avslutade veckan med tre köp!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

OMXS30 öppnade ner kraftigt med ca -0,80% men repade sig sedan under dagen och stängde cirka en halv procent ned.. Jag passade då på att genomföra ett par köp…

Privata aktieportföljen:

Köp: Skanska B
Tog häromdagen en första position i Skanska och idag valde jag att fylla på ytterligare. Efter köpet utgör Skanska 3,64% av Privata aktieportföljen och det betyder att jag har ett par köp kvar innan positionen har nått intervaller 7-10%.

Företagets aktieportfölj:

Köp: Catena Media
Catena Media är ner ca 8% sedan mitten/slutet av februari och jag passade på att fylla på med ett litet köp ytterligare till kursen 98,00 kr. Catena Media fortsätter att vara portföljens största innehav och fokus kommer att ligga på att fylla på i övriga innehav framåt. Men skulle Catena Media av någon anledning dyka ännu mer så kan det komma ytterligare köp.

Köp: Pandora
Pandora har redan en bra position i Privata portföljen men har numera även fått en plats i Företagets aktieportfölj. Jag har sedan tidigare skrivit ett längre inlägg om Pandora här! Jag skrev även ett inlägg om mina tankar om Pandoras bokslutskommuniké här!

I vanlig ordning var första köpet i Pandora litet. För tillfället så har jag ungefär en tredjedel av målpositionen i bolaget och kommer att fortsätta köpa inom en snar framtid.

Annars så jobbar jag vidare på en ny site samtidigt som jag samlar material för en sammanställning av de Svenska storbankerna. Jag är intresserad av att äga en storbank för att fortsätta mot Privata portföljens “stabiliseringsmål”.

Läs mer om Skanska hos Avanza!
Läs mer om Catena Media hos Avanza!
Läs mer om Pandora!

Trevlig helg!

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se