Avstår att investera i projektet

tessin-investera

Jag tänkte att jag skulle komma med en kort uppdatering om bostadsprojektet i Hällestrand utanför Strömstad. Jag kommer inte att investera/låna ut några pengar till projektet då jag inte är helt övertygad av bygget.

Projektet består av 37 st fristående fritidshus som kommer att tillhöra en stor gemensam bostadsrättsförening. Projektet ligger just nu uppe för försäljning på Hemnet.se och kommer att kosta:

 • 32,50 kvm – 1,5 milj
 • 40,5 kvm – 1,98 milj
 • 56,50 kvm – 2,35 milj

Kvadratmeterpriserna landar därmed på 46 000kr, 48 888kr och 41 592kr. Kanske inte överdrivet dyrt men det är något med projektet som gör att jag tvekar, så istället för att lägga tid på att gräva vidare så avvaktar jag till nästa projekt.  Just nu finns det tre aktiva investeringsprojekt på Tessin.se där dock två verkar fullt finansierade just nu.Läs mer om hur du kan investera i fastigheter genom Tessin!

Samarbetslänk

3 Comments

 1. Intressant - jag kom faktiskt också till exact samma tankar och beslöt att inte heller investera i dethär projektet. Tror mycket berodde på det att alla andra projekt blir fullinvesterade typ genast, men denhär verkar svår.

  • Ja, det borde vara en bra riktlinje!
   Har du reserverat några andelar i Industrifastigheter norr om Stockholm?

   Mvh VKI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *