LOADING

Type to search

Tags:

Avstår att investera i projektet

Share

Jag tänkte att jag skulle komma med en kort uppdatering om bostadsprojektet i Hällestrand utanför Strömstad. Jag kommer inte att investera/låna ut några pengar till projektet då jag inte är helt övertygad av bygget.

Projektet består av 37 st fristående fritidshus som kommer att tillhöra en stor gemensam bostadsrättsförening. Projektet ligger just nu uppe för försäljning på Hemnet.se och kommer att kosta:

 • 32,50 kvm – 1,5 milj
 • 40,5 kvm – 1,98 milj
 • 56,50 kvm – 2,35 milj

Kvadratmeterpriserna landar därmed på 46 000kr, 48 888kr och 41 592kr. Kanske inte överdrivet dyrt men det är något med projektet som gör att jag tvekar, så istället för att lägga tid på att gräva vidare så avvaktar jag till nästa projekt.  Just nu finns det tre aktiva investeringsprojekt på Tessin.se där dock två verkar fullt finansierade just nu.Läs mer om hur du kan investera i fastigheter genom Tessin!

Samarbetslänk

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

3 Comments

 1. Utdelning77 augusti 4, 2017

  Intressant – jag kom faktiskt också till exact samma tankar och beslöt att inte heller investera i dethär projektet. Tror mycket berodde på det att alla andra projekt blir fullinvesterade typ genast, men denhär verkar svår.

  Svara
  1. västkustinvesteraren augusti 8, 2017

   Ja, det borde vara en bra riktlinje!
   Har du reserverat några andelar i Industrifastigheter norr om Stockholm?

   Mvh VKI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *