Avstår investering i projektet

tessin-investera fastigheter

Jag har fortfarande inte fått investerarmaterialet från Tessin angående projektet “Snabbväxande hyresbestånd i Mellansverige”. Det brukar ta ett par dagar så det är inget konstigt med det, men jag har gjort valet att inte investera i projektet.

Som jag skrev häromdagen så reserverade jag andelar, förutsättningslöst, innan projektet blev fullt. Det gjorde jag nästan i blindo då jag inte hade tid att läsa på något. Idag har jag spenderat kvällen på hotellrum och har därmed haft tid att skumma igenom projektet på Tessins hemsida.

Min spontana tanke är att jag är orolig för Annika Backlunds rutin och korta historik. Annika, som verkar driva bolaget på egen hand, har onekligen gjort det bra och har lyckats skapa en fantastisk avkastning sedan första fastigheten köptes 2009. Annika arbetade tidigare med att driva Ramsvik Stugby och Camping som såldes för att finansiera första fastigheten.

Observera att jag inte har gjort någon djupdykning i hur många som arbetar i bolaget. Jag gick endast på allabolag.se siffror för Annika Backlund AB. Även deras egna site visar på att det är endast Annika som arbetar i bolaget under fliken “Vi som arbetar här”.

Jag säger inte att det är fel eller att Annika på något sätt inte kan sin grej, men jag gillar att spela safe och väljer alltså att avstå en investering denna gången.

När jag nu kom till hotellrummet så hade jag fått ytterligare ett mail från Tessin angående ett nytt projekt i Båstad. Projektet ger 10% årlig avkastning och 18 månaders investeringshorisont. 95% av projektet är redan reserverat av investerare  på endast 2 timmar.
Läs mer om nya projektet i Båstad på Tessin.se!

Samarbetslänk till Tessin.se

One Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *