Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
  • Automatisera ditt sparande & investeringar
  • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
  • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
  • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Avstår investering i projektet

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Jag har fortfarande inte fått investerarmaterialet från Tessin angående projektet “Snabbväxande hyresbestånd i Mellansverige”. Det brukar ta ett par dagar så det är inget konstigt med det, men jag har gjort valet att inte investera i projektet.

Som jag skrev häromdagen så reserverade jag andelar, förutsättningslöst, innan projektet blev fullt. Det gjorde jag nästan i blindo då jag inte hade tid att läsa på något. Idag har jag spenderat kvällen på hotellrum och har därmed haft tid att skumma igenom projektet på Tessins hemsida.

Min spontana tanke är att jag är orolig för Annika Backlunds rutin och korta historik. Annika, som verkar driva bolaget på egen hand, har onekligen gjort det bra och har lyckats skapa en fantastisk avkastning sedan första fastigheten köptes 2009. Annika arbetade tidigare med att driva Ramsvik Stugby och Camping som såldes för att finansiera första fastigheten.

Observera att jag inte har gjort någon djupdykning i hur många som arbetar i bolaget. Jag gick endast på allabolag.se siffror för Annika Backlund AB. Även deras egna site visar på att det är endast Annika som arbetar i bolaget under fliken “Vi som arbetar här”.

Jag säger inte att det är fel eller att Annika på något sätt inte kan sin grej, men jag gillar att spela safe och väljer alltså att avstå en investering denna gången.

När jag nu kom till hotellrummet så hade jag fått ytterligare ett mail från Tessin angående ett nytt projekt i Båstad. Projektet ger 10% årlig avkastning och 18 månaders investeringshorisont. 95% av projektet är redan reserverat av investerare  på endast 2 timmar.
Läs mer om nya projektet i Båstad på Tessin.se!

Samarbetslänk till Tessin.se

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se