LOADING

Type to search

Tags:

Avyttrat hela mitt innehav i bolaget (8,5% av totala portföljen)

Share

Tyvärr hann jag inte skriva något igår trots att jag avyttrade hela mitt innehav i Starbucks, i Företagets Tillväxtportfölj. Har jag slutat tro på bolaget? Absolut inte! Jag äger fortfarande aktier i både Privata aktieportföljen och Företagets Trygghetsportfölj. Jag har fortfarande en relativt stor procentuell positionering mot Starbucks totalt sett.

Försäljningen gjordes med cirka +15% vinst. Företagets Tillväxtportfölj startades för ett par månader sedan med 100 000 kr i kapital och har nu ett totalt värde på 118 000 kr. Alltså en fantastisk avkastning!
Tanken med Tillväxtportföljen är att inte tillföra något nytt kapital utan försöka förvalta denna begränsade summa i ett par bolag som ligger i en stark tillväxtfas.
Samtidigt så puttar jag in alla löpande inkomster från bolaget i Företagets Trygghetsportfölj för att bygga en stor långsiktig aktieportfölj.

Efter försäljningen av Starbucks har jag nu 10 000kr att investera i något tillväxtbolag… Vad har ni för favoriter i “tillväxt-sektorn”? Kommentera gärna!

Just nu ser Företagets två aktieportföljer ut såhär:

FÖRETAGETS TILLVÄXTPORTFÖLJ

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *