LOADING

Type to search

Share

Detta inlägg är ett förenklat försök att ta fram populäraste aktiebloggen. Jag ber om ursäkt i förväg för de bloggar jag missat/inte tagit med… Jag vet att många håller t.ex. 40procent20år högt, men bloggen är för inaktiv för att få en plats i listan. Svara gärna på alla tre frågor!

Efter att ni har röstat så får ni gärna RT:a på Twitter för att få in så många röster som möjligt!

[poll id=”2″]

[poll id=”3″]

[poll id=”4″]

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

6 Comments

 1. Daniel april 24, 2016

  Gillar petruskos blogg bäst, men pengarna får Hernhag ta hand om. 🙂

  Svara
 2. Rickard april 25, 2016

  Svårt att välja, följer många av dessa och gillar dem för olika saker.

  Svara
 3. Jens april 25, 2016

  Varför är inte Värdebyrån med här? De har fantastiskt bra analyser och hittar ofta unika investeringsobjekt.

  Svara
 4. Daniel april 25, 2016

  Vart är investerarfysikern?? Helt klart bäst blogg och han kunde få förvalta mina pengar utan problem. Gillar Petrusko med men han får fokusera mer på rätt värdering vid köp och tillväxt innan han får mina slantar.

  Svara
 5. Kim april 25, 2016

  Ja, investerarfysikern borde finnas med bland kandidaterna…

  Svara
 6. Rand3rs april 25, 2016

  Mina 4 favoriter: Kavastu, Spartacus, Aktiefokus och Cornu. Fundamentalanalysbloggen är den mest välskrivna och underhållande.

  Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *