LOADING

Type to search

Betsson aktier – teori & framtida tänk ur mitt perspektiv inför 2016

Share

Betsson aktier

Betsson släppte idag sin rapport för Q3 2015. Rapporten var över förväntningarna och intäkterna uppgick till 973 miljoner kronor i det tredje kvartalet. Väntat var 956 miljoner kronor. Detta fick aktien att stiga cirka 6,5% i skrivande stund.

Trots ett år utan några speciella stora folkliga evenemang eller tävlingar som t.ex. Fotbolls-VM eller Olympiska spel så har Betsson ökat sina intäkter 2015 jämfört med 2014.
Kan ni då föreställa er marknaden och potentialen 2016? Om jag bara väljer att nämna de större idrottseventen att se fram emot så har vi t.ex.

  • VM i Ishockey
  • EM i Fotboll
  • OS i Rio
  • World Cup Ishockey (som dessutom spelas i Kanada)!
    För er som inte är insatta så är inte World Cup samma sak som VM. World Cup spelas alltid innan de nationella ishockeyligorna startar vilket medför att alla de bästa spelarna kan delta i turneringen. World Cup hette tidigare Canada Cup och har spelats 1976, 1981, 1984, 1987, 1991, 1996 & 2004. Det var alltså 11 år sedan turneringen spelades. Det kommer bli en otrolig hype kring detta event! Förhoppningsvis lika mycket “bettande”…

När jag idag fick se Betssons stabila siffror så planerar jag absolut på att tanka ännu fler Betsson aktier inför 2016 vid nästa eventuella dipp.

Om det inte är tillräckligt klart ännu så skriver jag det här: Jag äger Betsson aktier. Betsson ingår i min aktieportfölj och innehavet är för tillfället ett av de största i portföljen. Se min portfölj här!
Jag plockade in Betsson i portföljen i våras och ökade dessutom på när de dippade innan sommaren. Totalt har jag en avkastning på cirka 25% på mina Betsson aktier.

Vill du också äga Betsson aktier? Köp dina aktier hos Avanza!

betsson aktier-2

Betsson aktier

 

 

 

 

 

 

 

 

Betsson aktier har varit fantastiskt trevliga att äga för min egen del sedan våren 2015.

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *