BOKREA! – Jag tipsar om investeringslitteratur!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Nu har den stora bokrean dragit igång hos både Adlibris och Bokus. Jag ska hämta ut mitt paket med 6st nya böcker senare idag!
Jag skrev ett inlägg om vilka böcker jag har beställt för ett tag sedan och ni kan se listan av böcker här!

Adlibris har ca 7500st böcker (!) på rea samtidigt som Bokus erbjuder i sin tur ca 4500st titlar till reducerat pris.

Av de böcker jag har beställt så kommer jag förmodligen att ge mig på Vad gör en bank av Andreas Cervenka. Enligt Bokus recensionssystem så har den 5 av 5 stjärnor och jag har i ärlighetens namn alldeles för dålig koll på våra storbanker. Som ni vet så äger jag inte heller någon i portföljerna (dock indirekt via investmentbolag).
Uppdatering: Som jag skriver i inlägget som jag länkar till så har jag ännu inte läst böckerna, inlägget är mer riktat som inspiration! Igår började jag dock läsa “Vad gör en bank?” och den känns mycket lovande!

Lycka till med shoppingen!

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

3 svar

  1. Du “tipsar om böcker” som du skrivit om i en annan tråd att du inte läst, för att folk skall trycka på dina osynliga affiliateslänkar? Clickbait om något men det funkar tydligen, tycker bara det är ful marknadsföring.

  2. Tack för feedbacken Jonatan.
    Jag har nu justerat och förtydligat även i detta inlägg att jag inte har läst böckerna ännu. När jag skrev inlägget och länkade till inlägget med böckerna så var det för att inspirera i mitt huvud. Men har som sagt förtydligat detta!

    Jag använder affiliatelänkar (precis som 90% av bloggosfären) och det är inget jag skäms över. Det står på minst två ställen på alla sidor här på bloggen! 🙂

    Tack för att du läser & kommenterar, välkommen tillbaka!
    Mvh VKI

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se