LOADING

Type to search

Tags: ,

BOKREA! – Jag tipsar om investeringslitteratur!

Share

Nu har den stora bokrean dragit igång hos både Adlibris och Bokus. Jag ska hämta ut mitt paket med 6st nya böcker senare idag!
Jag skrev ett inlägg om vilka böcker jag har beställt för ett tag sedan och ni kan se listan av böcker här!

Adlibris har ca 7500st böcker (!) på rea samtidigt som Bokus erbjuder i sin tur ca 4500st titlar till reducerat pris.

Av de böcker jag har beställt så kommer jag förmodligen att ge mig på Vad gör en bank av Andreas Cervenka. Enligt Bokus recensionssystem så har den 5 av 5 stjärnor och jag har i ärlighetens namn alldeles för dålig koll på våra storbanker. Som ni vet så äger jag inte heller någon i portföljerna (dock indirekt via investmentbolag).
Uppdatering: Som jag skriver i inlägget som jag länkar till så har jag ännu inte läst böckerna, inlägget är mer riktat som inspiration! Igår började jag dock läsa “Vad gör en bank?” och den känns mycket lovande!

Lycka till med shoppingen!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

3 Comments

 1. Jonatan februari 23, 2017

  Du “tipsar om böcker” som du skrivit om i en annan tråd att du inte läst, för att folk skall trycka på dina osynliga affiliateslänkar? Clickbait om något men det funkar tydligen, tycker bara det är ful marknadsföring.

  Svara
  1. västkustinvesteraren februari 23, 2017

   Tack för feedbacken Jonatan.
   Jag har nu justerat och förtydligat även i detta inlägg att jag inte har läst böckerna ännu. När jag skrev inlägget och länkade till inlägget med böckerna så var det för att inspirera i mitt huvud. Men har som sagt förtydligat detta!

   Jag använder affiliatelänkar (precis som 90% av bloggosfären) och det är inget jag skäms över. Det står på minst två ställen på alla sidor här på bloggen! 🙂

   Tack för att du läser & kommenterar, välkommen tillbaka!
   Mvh VKI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *