LOADING

Type to search

SaaS aktier – 21 spännande bolag 2019

Västkustinvesteraren april 24, 2019

Indexfonder – här är bästa indexfonderna 2019

Västkustinvesteraren mars 24, 2019

Snart säljer jag förmodligen allt i Privata aktieportföljen

Västkustinvesteraren mars 12, 2019

Två nya innehav med +6,00% direktavkastning

Västkustinvesteraren mars 2, 2019

På denna sida har jag samlat artiklar skrivna i en miniserie om hur du kan bygga din utdelningsportfölj. Många av mina läsare mailar mig och frågar hur de ska komma igång med sina investeringar, dessutom är “utdelningsportföljen” en het investeringsstrategi just nu. Istället för att svara var och en på enskilda mail så började jag här tipsa om hur du kommer igång med din utdelningsportfölj a.k.a. “pengamaskin”!

Missa aldrig några blogginlägg i aktievärlden – Följ:

Starta dina utdelningsportfölj:

Förvaltar du en utdelningsportfölj? Dela gärna din portfölj här nedanför, eller bidra med dina favoritbolag genom en snabb kommentar!