Catena Medias nya sportsbetting-siter!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Premier League är äntligen igång och Catena Medias (samarbetslänk) nya satsning/breddning mot sportsbetting har numera en av sina stora intäktsperioder framför sig. Niklas Ramstedt (@ramlars77 på Twitter) har i dagarna delat med sig av Catena Medias nya siter till mig och de ser riktigt spännande ut!

Livebetting.se
Till att börja med: fantastiskt bra domän. Siten kombinerar en interaktiv plattform för de besökare som vill chatta med varande och profilen Sladjan Omsanagic. Sladjan sänds dessutom live via Twitch direkt på siten. Utöver detta så finns givetvis alla resultat och livestatistik som kan behövas. 
För att få in ännu mer content på siten så skriver Jonas Dahlquist även en blogg inför och efter matcherna i Premier League. 
Ta en titt på Livebetting.se

Bettingpro.com
Prisbelönt affiliatesida inom sportsbetting som förvärvades av Catena Media i juli 2017. Förvärvet inkluderar också ett antal premiumdomäner, bland annat footballtips.com, bettingpro.com.au, livetennis.com, racingtips.com och freespins.com. Bettingpro bör vara en av de sidor som innehåller mest content i hela Catena Medias portfölj. Observera att det är ren spekulation…
Ta en titt på Bettingpro.com

Askfans.co.uk
Nyhetsbaserad site som lanserades nu i dagarna men har redan exklusiva videointervjuer i sitt content. Artiklarna ser mycket välskrivna ut och om kvalitén hålls uppe så lär siten generera både besökare och SEO på kort tid. Dessutom erbjuder siten videoklipp där de samarbetar med annonsören och ger bettingtips med specialodds om besökarna registrerar konto och anger kod hos annonsören.
Ta en titt på Askfans.co.uk

Jag är mycket positivt inställd på breddningen mot sportsbetting för Catena Media. Jag har inte gjort någon djupare scoutning efter fler sidor, länka gärna i kommentarsfältet om ni känner till fler!
Äger ni aktier i CTM? Är ni lika positiva som mig till de nya sidorna?
Läs mer om Catena Media hos Avanza!

Inlägget innehåller samarbetslänk till Avanza

Gillar du det du läser?

…genom att dela artikeln visar du mig uppskattning!

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

2 svar

  1. Hej Johan,
    jag har ärligt talat riktigt dålig koll på Bitcoin-casinon. Därför var det kul att läsa inlägget du länkade till. Tyvärr har jag för tillfället inget av värde att addera men jag lyssnar gärna med spänning på hur dina tankar och spekulationer går! 🙂

    Mvh VKI

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se