Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
 • Automatisera ditt sparande & investeringar
 • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
 • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
 • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Dagens tips: reservera andelar utan förbindelse!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Idag kom det upp ett nytt investeringsprojekt på Tessin.se. Jag var snabb med att reservera andelar (ej bindande) så fort jag fick mailutskicket. Bara några minuter efter att jag fått mailet så var runt 30% reserverat och nu i skrivande stund är 93% reserverat av 218 olika investerare.

Projektet har en löptid på 11-18 månader och en förväntad årsavkastning på 11%.

Eftersom det är förbjudet att marknadsföra nyemissioner i onoterade bolag så får jag inte skriva mer om mina tankar och åsikter, däremot går det att läsa mer om projektet här! 

Eftersom jag själv inte har hunnit läsa på om prospektet ännu så ska jag försöka göra det ikväll eller under morgondagen innan jag tar beslut om det är något för mig.

Korta reflektioner:

Positivt: Kort löptid och hög förväntad avkastning.
Negativt: Minsta investering högre än jag från början hade tänkt mig

Dagens tips blir alltså:
Vill du reservera andelar i projektet så går det utmärkt utan att binda sig till någon vidare investering. Däremot får du ett par dagar på dig att läsa på och bestämma dig utan stressen att prospektet ska bli fullt!
Läs mer och reservera andelar hos Tessin.se!


 

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

4 svar

 1. Hej Foxhowl,
  flera projekt under 2016 har varit 20 000kr. Jag tänker att jag hellre sprider ut mina investeringar på 3st x 20 000kr för att sprida risken än ett lån på 50 000kr…
  Men ska försöka få tid att läsa prospektet ikväll eller under morgondagen.

  Har du testat Tessin? 🙂

  Mvh VKI

 2. Hej OJ!

  Disclaimern som ligger under alla mina inlägg lyder:

  “Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er! ”

  God Jul & Gott nytt år! 🙂
  Mvh VKI

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se