LOADING

Type to search

Dessa långtidsordrar ligger placerade i Företagets aktieportfölj

Share

Som ni kanske förstår vid det här laget så jobbar jag endel med långtidsordrar.
Med långtidsordrar menar jag att jag placerar en order på t.ex. Castellum ett par procent under dagens kurs och ger ordern en giltighet på ett par månader framöver.

Dessa bolag har jag just nu ute ordrar på:

Alla ordrar är på cirka 30-50% av totala värdet som jag vill äga varje separat bolag tills jag har diversifierat ut mina första 50 000kr.

Hade det varit möjligt att ha långtidsordrar på amerikanska värdepapper så hade jag definitivt haft det på högutdelande och/eller spännande bolag som:

Resterande del av mitt bevakande kan ni hitta på sidan Mina bevakningslistor.

[efb_likebox fanpage_url=”www.facebook.com/vastkustinvesteraren” fb_appid=”561590067332764″ box_width=”600″ box_height=”” locale=”sv_SE” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

GILLA GÄRNA MIN NYSTARTADE FACEBOOKSIDA HÄR OVANFÖR! 🙂

Obs: det kan hända att jag om ett tag tar bort, ändrar eller lägger till bolag i listan utan att jag hinner uppdatera om det här på bloggen.

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

2 Comments

 1. Martin april 6, 2016

  Hej,

  Gillar din blogg skarpt! Har du skrivit något inlägg vad det finns för fördelar/nackdelar med att driva ett aktiebolag som du gör? Om inte är det önskat samt vilka planer du har för den portföljen.

  Tack för bra läsning,
  Martin

  Svara
  1. västkustinvesteraren april 6, 2016

   Hej Martin,
   tack för komplimangen! Alltid kul att höra!

   Jag har skrivit detta inlägget: http://västkustinvesteraren.se/investera-i-aktier-med-aktiebolag/

   Dock är viktigt att veta att jag investerar endast genom bolaget för att jag annars bedriver annan verksamhet där. Jag kan inte riktigt se någon fördel med att driva bolag endast för att köpa/sälja aktier… 🙂

   Anledningen till att jag behåller pengarna i bolaget och investerar är för att jag vill kunna använda dessa i framtiden om jag vill bredda verksamheten eller investera i någonting annat.

   Med vänliga hälsningar
   VKI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *