LOADING

Type to search

Share

Återigen väljer jag att öka mitt innehav i Starbucks. Precis som jag skrev igår så ville jag öka mer om kursen skulle dyka idag. Jag fick köpt till cirka -5% idag…

Mitt köp gjordes i Privata aktieportföljen för att öka mitt innehav i Starbucks Corp. Starbucks är ett av mina kärninnehav i privata portföljen och är numera mitt näst största innehav efter Hennes & Mauritz. Här har jag skrivit om varför jag vill äga aktier i Starbucks!

Mitt köp:
Antal aktier: 8 st
Kurs vid köp: $57,61 = 460,10 kr
Total köpsumma: 3680,80kr
Nu står Starbucks för cirka 13,00% av mina privata aktieportfölj.
Läs mer om Starbucks Coffee här!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

  1. Kristian april 23, 2016

    Gjorde jag med. Dom gjorde ett hyfsat resultat men ändå språng ner. Bra sida du har.

    Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *