LOADING

Type to search

Tags:

Dubblade idag mitt innehav i e-handelsbolaget!

Share

Jag har idag ökat på i e-handelsexperten Avensia som ligger i företagets aktieportfölj. Jag skrev ett långt inlägg om Avensia tidigare i veckan som blev retweetat av Avensias VD Robin Gustafsson på Twitter. Mycket kul och uppskattat från min sida, tack Robin!

Senare på dagen så rekommenderade även någon i Avensias forum på Avanza/Placera mitt blogginlägg. Tack aliaset “Lundaboende”!

Har ni sett fler som har länkat till inlägget så kommentera gärna nedanför, alltid kul att läsa och få möjligheten att tacka.

Dagens köp:

Bolag: Avensia
Antal aktier: 500 st
Köpkurs: 7,00 SEK
Köpesumma: 3500,00 SEK
Totalt värde av innehav i portföljen efter köpet: 7000,00 SEK

Läs mer om Avensia hos Avanza!

Efter dagens köp så äger jag 1000 st aktier i Företagets aktieportfölj och det innebär att bolaget utgör 11,29% av portföljen. För tillfället har portföljen ett värde, tillsammans med likviderna, på cirka 62 000,00 SEK. Det är mycket som kommer hända framöver med försäljning av varulager, köp av aktier i bolaget jag är anställd i m.m. Men jag hoppas på att kunna få ut runt 150 000,00 SEK efter skatt för att kunna placera i Företagets aktieportfölj efter årets slut. Det skulle innebära att varje innehav skulle vara värt ca 20 000,00 SEK för att vara rätt viktat, därför kommer jag kanske att öka ytterligare i Avensia längre fram om kursen skulle gå ner eller liknande.

Disclaimer: Jag äger Avensia i Företagets aktieportfölj, detta inlägg är absolut inte en köprekommendation.

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

3 Comments

 1. Johanna Larsson oktober 14, 2016

  Hur mycket betalar Lendify för den annonsen?

  Svara
  1. västkustinvesteraren oktober 15, 2016

   Hej Johanna,
   Lendify har inte betalat någonting. Däremot får jag en liten ersättning för om jag skulle värva folk till dem. Se gärna “annonseringstexten” i högerspalten! 🙂

   Trevlig helg!
   Mvh VKI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *