Ett par långtidsordrar lagda i Utdelningsportföljen

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Det här blir inget längre inlägg. Men eftersom jag har lovat 100% transparens så känner jag att jag måste uppdatera er läsare med vad som händer just nu.

Jag har placerat lite chansordrar i Företagets aktieportfölj (utdelningsportföljen) som är inställda på flera månader framöver. Alla ordrar ligger ett par % under dagens kurs vilket gör det till så kallade “chansordrar”.

Häromdagen skrev jag även att jag är sugen på att handla ett par Amerikanska bolag. Det är jag fortfarande, dock är det bara de Svenska bolagen som går att placera långtidsordrar på.
Ordrarna ligger tillsvidare. Jag vill äga alla dessa bolag men det kan hända att jag justerar ordrarna för att kunna köpa något annat bolag om inte kursen skulle visa sig vara påväg nedåt. Uppdaterar givetvis här isåfall!
Som ni förstår så hoppas jag mycket på en kraftig nedgång…

Trevlig fredag på er!

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se