För er som har missat mina senaste...

lendify

För er som har missat mina senaste projekt, och för er som är nya läsare här på bloggen,  så vill jag presentera mina senaste portföljer: Lendify-portföljen och Tessin-portföljen!

Jag kommer att skriva löpande uppdateringar om mina alternativa investeringar hos dessa två tjänsterna. Jag är inte sponsrad av varken Tessin eller Lendify och skriver helt och hållet mina egna tankar och reflektioner. Jag har redan skrivit 3st inlägg i Lendify-portföljen och 3st inlägg i Tessin-portföljen.
Sett till antalet läsare så har båda projekten varit mycket uppskattade och intresserat många till att läsa. (Se listan till höger med “Mest lästa inläggen senaste 48 timmarna”)

Idag fastställdes även handelskursen i Alvestaglass till 75,00kr. Det innebär en uppgång på 50%(!) sedan emissionen för snart ett år sedan. Mycket roligt att vara med på den resan! Dessutom är glassen fantastiskt god…

Ny sida > Riktkurser

Jag har även startat sidan “Riktkurser” här på bloggen där tanken är att uppdatera ett par gånger i veckan. Riktkurserna är hämtade från olika investmentbanker. Spana gärna in sidan här!

One Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *