LOADING

Type to search

Share

För er som har missat mina senaste projekt, och för er som är nya läsare här på bloggen,  så vill jag presentera mina senaste portföljer: Lendify-portföljen och Tessin-portföljen!

Jag kommer att skriva löpande uppdateringar om mina alternativa investeringar hos dessa två tjänsterna. Jag är inte sponsrad av varken Tessin eller Lendify och skriver helt och hållet mina egna tankar och reflektioner. Jag har redan skrivit 3st inlägg i Lendify-portföljen och 3st inlägg i Tessin-portföljen.
Sett till antalet läsare så har båda projekten varit mycket uppskattade och intresserat många till att läsa. (Se listan till höger med “Mest lästa inläggen senaste 48 timmarna”)

Idag fastställdes även handelskursen i Alvestaglass till 75,00kr. Det innebär en uppgång på 50%(!) sedan emissionen för snart ett år sedan. Mycket roligt att vara med på den resan! Dessutom är glassen fantastiskt god…

Ny sida > Riktkurser

Jag har även startat sidan “Riktkurser” här på bloggen där tanken är att uppdatera ett par gånger i veckan. Riktkurserna är hämtade från olika investmentbanker. Spana gärna in sidan här!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *